Notable increment de participació a la ‘III Fira del Comerç d’Estiu’

El Camp de Túria
La tercera edició de la ‘Fira d’Estiu’ de Nàquera ha viscut, durant l’últim cap de setmana de juliol, uns dies en què s’ha combinat el vessant de promoció dels comerços locals amb la faceta lúdica i festiva, amb moltes activitats d’entreteniment per a majors i xiquets que tenien la intenció de congregar a molts veïns.

José García

La ‘Fira d’Estiu’ de Nàquera ha viscut la seua tercera edició en un clima de gran il·lusió de cara al futur: només així cap explicar que el nombre de participants s’haja vist incrementat (en esta ocasió han participat 14 associacions locals, 25 empreses del municipi, tres restaurants de Nàquera, a més del propi Ajuntament d’esta població), “una xifra de rècord”, segons es diu des de l’organització.

D’altra banda, estes mateixes fonts han destacat la paraula ‘implicació’, que ha permésquea sectors que tradicionalment no participaven en esta fira tinguen una presència “real i efectiva” en els diferents actes que s’han anat organitzant.

Per a la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Nàquera, esta fira ha sigut “una magnifica oportunitat per donar a conéixer la menuda i mitjana empresa del nostre municipi, com un dels principals motors del creixement econòmic de la nostra població”.

Per la seua banda, el president de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Nàquera, Pedro Sánchez, va donar a conéixer la seua “tranquil·litat” davant la “sensibilitat que està transmetent cap a l’empresa local l’actual corporació municipal”.

“El comerç local és molt competitiu tant en preu com en qualitat, en atenció i en servei post-venda”, va afegir Sánchez.

Finalment, l’alcalde de Nàquera, Damián Ibáñez, va destacar “la il·lusió, l’esforç i les ganes de treballar dels naquerans, que s’enfronten als difícils temps actuals amb l’objectiu d’aportar el seu òbol per a eixir de la crisi”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà