Joves espanyols, italians i francesos fan propostes a un Ple Internacional celebrat a Nàquera

El Camp de Túria

L’Ajuntament de Nàquera ha celebrat el primer Ple Extraordinari Internacional, protagonitzat pels jóvens del Comité d’Agermanament Nàquera-Calco-Saint Germain, que han actuat com a regidors de la Corporació per un dia.

José García

Tres representants de cada país (Espanya, Itàlia i França) han escenificat, en l’edifici Vinyes, un consell municipal baix la presidència de l’alcalde de Nàquera, Damián Ibáñez, on han tractat temes que afecten els jóvens d’estos pres païssos. Així, s’ha seguit un orde del dia en què cada grup ha presentat mocions sobre oci i temps lliure, internet i xarxes socials i crisi econòmica, i l’acta del qual, serà enviada a Brussel·les perquè quede constància de totes les propostes.

Este acte s’emmarca dins de la Setmana de Trobada de Jóvens, que se celebra cada any i que enguany s’ha produït a Nàquera. En total, més de 60 jóvens i els seus familiars, acompanyats per 9 monitors, estan disfrutant de diverses activitats, organitzades pel Comité d’Agermanament i l’Ajuntament, al llarg d’esta setmana i que inclouen des de xarrades sobre la Serra Calderona fins a un taller de cuina internacional.

Durant l’acte de benvinguda que es va celebrar dilluns passat el primer edil va destacar el caràcter especial d’esta trobada protagonitzada pels més jóvens, i amb una programació pensada per i per a ells. Una trobada que servirà, segons va assenyalar Damian Ibáñez, “per a un millor coneixement mutu entre els pobles germans: Nàquera, Calco i Saint Germain”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà