Es prepara un espectacle musical per recordar l’obra de Francesc Cabo

La Societat Musical Santa Cecília de Nàquera està preparant els últims detalls abans de presentar el espectacle musical i audiovisual ‘Els camins de la música a Nàquera’, on farà un recorregut per les músiques i composicions religioses i de banda en la història de la localitat de la mà dels germans Cabo Arnal.

José García

Esta cita cultural se celebrarà els dies 13 i 14 d’abril, a partir de les 19:30 hores, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Nàquera. Segons l’organització d’este event, gràcies a esta obra podrem conéixer alguns fragments de la vida i l’obra de l’insigne fill de Nàquera de finals del segle XVIII, Francesc Cabo, músic i compositor, mestre de Capella de la Catedral de València i també dels seus germans, Vicent i Mateu.

Amb esta obra, afigen estes mateixes fonts, els espectadors tindran l’oportunitat d’escoltar en directe una peça per a orgue original del propi Francesc Cabo.

De la banda de la Societat Musical Santa Cecília ha format un grup entre professors i músics que interpretaran una selecció de peces en directe per a instruments de vent. I per a finalitzar, estrenarà el reportatge documental que amb el nom de ‘La Banda i la Societat Musical Santa Cecília de Nàquera’, resumeix la història pròpia contada per alguns dels seus protagonistes, des dels seus inicis fins a l’actualitat.

Les entrades de col·laboració tindran un preu de 3 euros, per la compra l’entrada s’obtindrà un descompte del 50% en el DVD amb el documental. Es poden adquirir i/o reservar al local de la Societat Musical els dies 9 i 10 d’abril en horari de 18:00 a 20:00 hores, i via mail a smscnaquera@hotmail.es.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà