La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament organitza visites guiades en juliol i agost per les rutes turístiques del poble

El Camp de Túria
L’Ajuntament de Nàquera, a través de la regidoria de Medi Ambient, ha anunciat la seua intenció de promocionar els espais naturals del municipi amb una sèrie de visites guiades que recorreran l’Arboretum, Satarenya, les Trinxeres o Penya Roja. Les primeres visites s’iniciaran el pròxim 11 de juliol.

José García

Des de l’11 de juliol fins el 30 d’agost es podrà  participar en unes visites guiades que recorreran diferents punts d’interés paisagístic i mediambiental de Nàquera. Els interessats poden inscriu-re’s a l’Oficina de Turisme o a les dependències de l’Ajuntament.

Les eixides es produiran els dijous en horari de vesprada (a partir de les 19:00 hores) i els divendres al matí (des de les 8:30 hores); tindran una duració de 2 hores i seran accessibles a qualsevol persona ja que la dificultat que revertixen és baixa. El punt d’eixida serà l’Oficina de Turisme, ubicada al Passeig de les Delícies.

Els dies 11 i 12 de juliol s’eixirà cap a l’Arboretum, on els interessats tindran l’oportunitat de gaudir plenament de la Serra Calderona; els dies 18 i 19 de juliol els turistes aniran fins a Satarenya; i els dies 25 i 26 del mateix mes a la Creueta, on els visitants podran coneixer una vertadera tradició de la localitat.

Al llarg del mes d’agost, el primer dijous i divendres podran descobrir una autèntica fortalesa de la Guerra Civil en les Trinxeres; el 16 d’agost es podrà visitar novament l’Arboretum del municipi; els dies 22 i 23 es partirà cap a la Ruta del Salt per a conéixer, entre altres, l’emblemàtica Font de l’Or; i, finalment, la setmana del 29 i 30 d’agost es tancarà el cicle amb la visita a Penya Roja, on els visitants podran contemplar les millors vistes de Nàquera.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà