Incendi a una empresa de quimics en el polígon de Nàquera

L’incendi ha sigut provocat després d’una explosió

Un incendi s’ha produït en el dia de hui en el polígon industrial ‘Los Vientos’ de Nàquera. Segons ha pogut saber aquest mitjà, el succés ha sigut en una empresa ha afectat una empresa química dedicada als aerosols, i en el qual s’han registrat diverses explosions dins d’aquesta localització, en la zona dels depòsits de gas.

L’avís s’ha realitzat passades les 15.30 hores d’aquesta mateixa vesprada, i ‘han mobilitzat cinc dotacions de bombers, amb diversos comandaments, incloent un oficial del Consorci de Bombers de València.

incendio naquera

L’incendi amb explosions a la nau de Nàquera ha afectat sobre tot un vehicle que es trobava a la zona de càrrega i descàrrega, un dipòsit de gras propelent de 40.000 litres (concretament gas GLP) i una nau que emmagatzemava productes tipus dissolvents.

S’hi ha evitat que l’incendi es propagara a una altra part de les instal•lacions que contenia un dipòsit de gas propelent de majors dimensions.

incendio naquera

Continuen treballant cinc dotacions de Moncada, Pobla de Farnals, Sagunt, Burjassot, Torrent, i tres unitats de comandament, concretament Oficial, sergent i cap de sector. També ha acudit un camió i personal de Protecció Civil de l’Ajuntament de Nàquera

incendio naquera
Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà