Nàquera porta a l’església a judici per la propietat de l’ermita

ermita naquera

La denúncia presentada pels advocats municipals ha sigut admesa a tràmit

L’Ajuntament de Nàquera asseurà a l’església en la banqueta el pròxim mes d’abril per la propietat de l’ermita de la localitat.

La recuperació de la propietat de l’ermita està una mica més a prop, segons ha avançat el grup municipal socialista. El PSPV ha anunciat que la denúncia presentada pels advocats municipals ha sigut admesa a tràmit i està a l’espera de judici, que probablement se celebrarà el 18 d’abril.

Quasi dos anys després de presentar la moció al ple municipal amb el suport i al costat del PP i IVIN Compromís, “nos trobem amb notícies esperançadores per a la recuperació del patrimoni del nostre poble després d’esgotar la via amistosa”.

I és que la corporació municipal va tractar d’arribar a un acord amb l’Arquebisbat després de descobrir que l’ermita de Nàquera havia sigut inscrita en el Registre de la Propietat de Massamagrell com bé de l’església.

Davant la falta d’entesa entre totes dues parts, l’Ajuntament va posar l’assumpte en mans dels advocats i va decidir recórrer a la via judicial per a retornar l’ermita, que van alçar els veïns i que manté el consistori amb fons municipals, a mans públiques.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà