Comerç local, el motor de l'Economia dels pobles

Intervenen 27 quilos de metamfetamina en un cotxe durant un control d’alcoholèmia a Nàquera

La Policia Local ha detingut als tres ocupants del vehicle

La Policia Local de Nàquera ha intervingut de l’interior d’un vehicle, amb el suport de la Unitat Canina, 27,5 quilos de metamfetamina de cristall que en el mercat podria aconseguir un valor superior a 1,5 milions d’euros, i ha detingut a tres homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Segons informa la Policia Local, la intervenció s’ha produït la passada matinada, quan amb motiu de la celebració de les festes patronals, es trobaven realitzant un punt de verificació d’alcoholèmia i drogues, amb el suport de la recentment creada Unitat Canina K9.

A les 00.10 hores s’ha donat l’alt a un vehicle amb tres ocupants per a procedir a la seua identificació i registre i el gos s’ha introduït a l’interior del cotxe i ha marcat diversos punts, entre ells una maleta de viatge que es trobava en el seient posterior.

Després de baixar la maleta del vehicle i inspeccionar-la, els agents han trobat en el seu interior 27 paquets envasats al buit, d’una substància blanca envidrada.

Per a la detenció i intervenció s’ha comptat amb una patrulla de la Guàrdia Civil de Bétera, que ha corroborat i comunicat a la Policia Local de Nàquera que la substància, després d’aplicar-li un reactiu, ha llançat un resultat positiu en metamfetamina.

Immediatament han sigut detinguts els ocupants del vehicle, A.N i M.C., tots dos de nacionalitat italiana, i J.A.S.P, nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, i han sigut traslladats al Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Bétera perquè en sigueu custodis i posterior posada a disposició judicial.

El vehicle en el qual circulaven els detinguts, que era de lloguer, també ha sigut immobilitzat i depositat en les dependències de la Guàrdia Civil, segons les fonts, que indiquen que la quantia de la substància confiscada podria aconseguir en el mercat un valor superior a 1,5 milions d’euros.

A més de l’aprehensió de la substància, després de realitzar-li la prova de detecció de drogues al conductor ha donat positiu en la presència de substància estupefaents en el seu organisme, per la qual cosa també ha sigut denunciat per aquest fet.

En el registre del vehicle també s’ha trobat marihuana i cocaïna per a consum propi, motiu pel qual s’han estés les corresponents denúncia per infracció a la Llei orgànica 4/2015 de Protecció de la Seguretat Ciutadana.

Segons les fonts, des de la creació de la Unitat Canina de la Policia Local de Nàquera, al principi de la present legislatura, la unitat K9 ha actuat en nombroses intervencions, detectant diverses substàncies que portaven ocupants de vehicle, així com a les persones que es trobaven en la via pública, realitzant més de 30 confiscacions en els tres primers mesos d’activitat de la unitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà