S’habilita un espai d’esplai junt a la Casa de la Senyoria

L’Ajuntament d’Olocau ha habilitat junt el conjunt monumental de la Casa de la Senyoria un espai de recreació i descans tant per als veïns del municipi com per als turistes que s’acosten a conéixer la zona.

José García

Es tracta d’un xicotet espai de vianants ubicat en un dels punts de referència del nucli urbà, en la calçada de pujada cap a la Casa de la Senyoria pel Carrer Sant Josep, que s’ha decorat amb un test, un banc i una paperera.

L’actuació s’ha portat a terme amb fons propis, al mateix temps que s’ha sol·licitat noves dotacions del Pla Provincial d’Obres i Servicis (PPOS) de la Diputació de València per a continuar duent a terme actuacions que milloren l’entorn per als ciutadans.

Les obres del nou espai de recreació que s’ha posat a disposició dels veïns i visitants de la localitat s’emmarquen dins del Pla de Rehabilitació dels carrers del nucli urbà iniciat al novembre en la zona d’El Vaig agranar, per mitjà del qual s’està millorant el mal estat que presenta la calçada pel pas de vehicles, i després d’anys sense rehabilitar-se.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà