Olocau aprova un pressupost de 2,7 milions amb els vots del PSPV

presupuestos olocau

Les inversions ascendeixen a més de 400.000 euros

L’Ajuntament d’Olocau ha aprovat en un ple extraordinari el pressupost per a 2022 amb els sis vots a favor del grup municipal socialista, el vot en contra del PP i l’absència del representant de Compromís.

Els comptes municipals per a l’any vinent ascendeixen a 2.728.025,29 euros, la qual cosa representa un 6.85% d’increment respecte a les de l’any 2021.

Entre les partides del nou pressupost destaquen els 192.112.93 euros per a foment de l’ocupació, l’augment de les quantitats destinades a Acció Social i el manteniment de les partides pressupostàries dedicades a Activitats d’Igualtat i Serveis Socials.

Així mateix, la xifra d’inversions ascendeix a 440.000 euros amb un increment de les partides destinades a camins veïnals, a serveis complementaris d’educació i a promoció cultural, mentre que es mantenen les partides pressupostàries per a reactivació agrària.

Respecte als ingressos, el capítol més important és el que recull l’increment de l’impost de plusvàlua i de llicències de nova construcció, la qual cosa demostra el creixement que està experimentant el municipi.

Igualment, el pressupost contempla les bonificacions de l’IBI a aquells titulars que les han sol·licitades a conseqüència del Pla d’instal·lacions de plaques solars que s’ha iniciat.

Per a l’alcalde d’Olocau, Antonio *Ropero, el pressupost aprovat pel PSPV “suposa uns comptes enfocats a la consolidació de tot el realitzat en els últims anys i a la reactivació del nostre municipi, amb, per exemple les inversions i el foment de l’ocupació”.

El primer edil ha recordat que també arribaran partides com la del Pla Edificant per a la finalització del nou col·legi Alt Carraixet o la del Govern d’Espanya per a continuar amb la restauració de la Torre de Pardines.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà