Finalitza el taller d’ocupabilitat de la Mancomunitat a Olocau

taller olocau

Dos dels participants ja han trobat treball

Aquest matí ha tingut lloc la cinquena i última sessió del Taller d’Ocupabilitat que la Mancomunitat Camp de Túria ha realitzat durant la setmana a Olocau.

L’Espai Coworking ha sigut el lloc en el qual les persones participants han pogut aprendre i posar en pràctica continguts de gran utilitat per a la cerca d’ocupació, per a preparar un currículum o per a afrontar una entrevista de treball. En aquest sentit, cal assenyalar la bona acollida que ha tingut el taller i el fet que dos dels dotze inscrits han trobat un treball aquesta mateixa setmana. 

A l’última jornada ha assistit l’alcalde d’Olocau, Antonio Ropero, per a fer balanç d’aquesta formació. El primer edil, ha destacat que “aquests tallers són una excel·lenteina de formació i d’assessorament i, per això, sempre els impulsarem i els donarem suport dins de la política de promoció de l’ocupació que duu a terme la Corporació Municipal”. A més, ha volgut transmetre la seua satisfacció pels resultats d’aquestes sessions i felicitar els dos participants que han aconseguit un lloc de treball.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà