La Diputació de València patrocinarà l’Iberfesta 2014, que es celebrarà a Olocau el pròxim mes de juny

El Camp de Túria

L’Ajuntament d’Olocau i la Diputació de València han acordat que este municipi del Camp de Túria celebre, al mes de juny, l’Iberfesta 2014. Es tracta d’un projecte turístic que pretén explotar l’interés arqueològic i històric de la zona.

José García

El primer edil d’Olocau, Antonio Ropero, y el diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, varen reunir-se el passat 1 d’abril per posar en comú el calendari d’activitats que formaran pert de l’Iberfesta 2014. Este projecte comptarà amb el patrocini de l’ent provincial.

Tallers didàctics, personatges ibers, visites guiades al jaciment arqueològic del Puntal dels Llops, visites culturals i degustacions gastronòmiques de plats ibers són algunes de les accions que tindran lloc en la festa.

Antonio Ropero s’ha mostrat molt il·lusionat amb l’impacte que espera que tinga l’Iberfesta 2014 al poble d’Olocau: “pensem que el turismo pot ser un motor en la recuperació de l’economia del nostre municipi i un estimul per el comerç de la nostra localitat i, per això, invitem a tots a vindre a conèixer el nostre poble, que els acollirà amb els braços oberts”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà