Olocau llig El Quixot per a celebrar el Dia del Llibre

dia dle libro olocau

Es van entregar els premis del concurs de marcapàgines de la biblioteca municipal

Olocau va voler sumar-se a la commemoració del 23 d’abril, Dia Internacional del Llibre, amb un acte que va congregar al voltant de 30 persones i en el qual es va realitzar el lliurament de premis del Concurs de marcapàgines organitzat per la biblioteca municipal i una lectura col·lectiva d’El Quixot

L’esdeveniment va comptar amb Laura Zurriaga com a mantenidora i va començar amb el reconeixement dels guanyadors del certamen de marcapàgines en les seues tres categories. La Regidora de Cultura, Desa Vilaplana, va ser l’encarregada de premiar Aitor García Nogués (3 a 6 anys), Silvestre Busturia González (7 a 13 anys) i Adela Martínez Martínez (a partir de 14 anys) pels seus treballs. 

dia del libro olocau

Toni Ordóñez va realitzar una breu introducció en la qual va contextualitzar la importància de Don Quijote de la Mancha i que va servir com a avantsala de la lectura col·lectiva. En ella, veïnes i veïns, entre els quals hi havia membres del Club de Lectura d’Adults, del Taller de Teatre i de la Corporació Municipal, van llegir una selecció de capítols de l’obra.

Ferran Zurriaga va compartir una reflexió sobre El Quixot, Tirant lo Blanc i la importància que el poblevalencià ha tingut en la vida i l’obra de Cervantes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà