Olocau reivindica la igualtat amb un viatge a les seues arrels

puntal dels llops

La visita al Puntal dels Llops i la baixada amb llums violetes congreguen a 80 persones

Divendre spassat, Olocau va viure un esdeveniment de marcat caràcter cultural i reivindicatiu. Amb la visita al Puntal delsLlops i la posterior baixada amb llums violetes, el municipi va voler transmetre un missatge de defensa de la igualtat entre dones i homes. Un acte que es va saldar amb un èxit de participació amb l’assistència d’unes 80 persones. 

La vesprada va començar amb la pujada al Puntal dels Llops i la visita al jaciment iber. Gent de totes les edats i famílies senceres van gaudir de les explicacions dels guies Víctor Chaos, Cristina Albir i Ana Chofre, els qui, en les seues exposicions, van posar l’accent en la figura de la dona ibera i la seua importància en aquesta època. 

puntal dels llops

A continuació, va arribar el moment més especial i reivindicatiu amb la baixada que va il·luminar el camí de llums violetes. Un recorregut que va encantar les i els assistents i que va suposar una mostra més del suport d’Olocau a la lluita per la igualtat i pels drets de les dones. 

En representació de la Corporació Municipal, van estar presents en l’acte la Regidora d’Igualtat i Dona, Olga Brínquez, i l’alcalde, Antonio Ropero, qui va manifestar que “hui hem compartit una vesprada emotiva i reivindicativa, en la qual hem connectat les nostres arrels amb la lluita per la igualtat, i tot això en un marc incomparable”.

El primer edil va destacar la seua satisfacció per l’èxit d’assistència i va voler agrair “la gran labor que els arqueòlegs i guies turístics, així com Protecció Civil, han realitzat al llarg de l’esdeveniment”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà