Olocau es bolca en la marxa solidària ‘RunCáncer’

runcancer olocau

La recaptació de la venda de dorsals ascendeix a 445 euros

Olocau va viure una jornada d’esport i, sobretot, de solidaritat amb la marxa del Circuit ‘RunCáncer’ per a donar suport a la investigació contra el càncer. 

La quantitat recaptada ascendeix, de moment, a 445 euros de la venda de dorsals, més els diners recaptats per la venda de samarretes i per donatius. Una suma total que servirà per a finançar projectes d’investigació contra aquesta malaltia. 

L’esdeveniment va comptar amb un ambient festiu i de participació per part de tots els assistents, la qual cosa va convertir aquesta jornada en un dia molt especial. Per això, des de l’Ajuntament, han agrait la col·laboració de la Batukada Alí-Maimó, de Guillermo Berga amb l’equip de so, de Juanjo Navarro ‘speaker’ i de la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) a Olocau i de la seua presidenta, María Cabezuelo, així com a tots els participants la seua col·laboració i solidaritat. 

L’alcalde Antonio Ropero, que també va participar en la marxa, va destacar que “Olocau ha tornat a demostrar que sempre estarà donantsuport a aquest tipus d’iniciatives”. “La marxa contra el càncer és una cita assenyalada en el calendari per al nostre poble i és un orgull poder formar part d’ella i gaudir d’una jornada d’alegria i de solidaritat”, va afegir.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà