La pel·lícula del còmic ‘La Casa’ de Paco Roca es roda a Olocau

La casa Paco Roca Olocau

Amb els actors David Verdaguer, Óscar de la Fuente i Lorena López

Olocau ha acollit durant l’últim mes el rodatge de la pel·lícula que portarà al cinema el còmic ‘La Casa’, de l’il·lustrador Paco Roca. Es tracta d’una novel·la gràfica l’argument de la qual està centrat en el domicili familiar que l’autor valencià té en el municipi. 

La gravació ha tingut lloc principalment en aquest habitatge, però l’equip també ha estat en altres ubicacions d’Olocau, com la Font de la Cava, la Casa de la Senyoria o L’Escopar. Enclavaments que serviran per a ambientar una pel·lícula, dirigida pel cineasta valencià Álex Montoya i protagonitzada, entre altres actors, per David Verdaguer, Óscar de la Fuente i Lorena López, que s’estrenarà l’any que ve. 

‘La Casa’ és una de les obres més destacades de Paco Roca. En ella, es tracten temes com els records, la família, la nostàlgia i la pèrdua a través d’un relat emotiu i commovedor. A més, ha sigut guardonada amb els premis Eisner 2020, Gran Premi Romics 2017 i Premi Romics 2017 al millor còmic europeu del Saló del Còmic de Roma, Étoile 2016 (del diari Le Parisien) i Zona Cómic 2016. 

En paraules de l’alcalde, Antonio Ropero, “és un honor haver pogut albergar la gravació d’una pel·lícula en el nostre municipi i, més encara, que siga sobre una obra de Paco Roca, una persona molt volguda ací”.

“Amb aquest llargmetratge, es mostrarà la gran història de ‘La Casa’ al mateix temps que s’ensenyaran llocs emblemàtics d’Olocau”, ha afegit. Per això, el primer edil ha donat les gràcies a l’equip de rodatge i “desitjar molta sort a tots ells i a Paco de cara a la futura estrena”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà