La Iberfesta d’Olocau se celebrarà el 10 i 11 de juny 

Iberfesta 2022 Olocau

L’event mantindrà les recreacions històriques

La Iberfesta 2023 se celebrarà el cap de setmana del 10 i 11 de juny. Aquesta és la data definitiva de l’edició d’enguany fixada hui en la segona reunió de la Comissió Interdepartamental Iberfesta.

La reunió s’ha realitzat en l’Espai Coworking d’Olocau i ha comptat amb l’alcalde d’Olocau, Antonio Ropero; els regidor de Turisme i de Festes, José Paricio i Josep Perales; l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local, María José Rel; i l’arqueòleg i guia turístic Víctor Chaos. 

A més de la data, s’han tractat assumptes com l’assignació pressupostària amb la qual comptarà l’esdeveniment, el cartell anunciador, l’organització i la logística de les diferents activitats, i les propostes per a configurar el programa d’actes.

També s’ha posat l’accent en la importància de mobilitzar als veïns per a participar en les recreacions històriques d’aquesta festa de marcat caràcter popular. 

Ropero ha valorat la trobada ja que “hem acordat les línies mestres de la Iberfesta 2023 i hem dialogat sobre algunes novetats. Tenim la intenció de millorar aquest esdeveniment cada any, i seguirem treballant perquè veïns i visitants gaudisquen de la millor oferta possible d’activitats sobre la cultura ibera”, ha assegurat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà