El Centre Social de Pedralvilla, una aposta d’Olocau per la sostenibilitat i la integració en el paisatge

Entre els objectius de la seua construcció, tindre un impacte reduït en l’entorn i contribuir al reciclatge de materials

El desenvolupament de les obres del futur Centre Social de Pedralvilla segueix segons allò previst i ja es poden observar els seus avanços en l’edifici. Situat en la parcel·la del carrer Riu Miño, permetrà que la urbanització dispose d’un nou espai per a acollir actes i esdeveniments de caràcter cultural, social i recreatiu, i, a més, comptarà amb una oficina de l’Ajuntament d’Olocau que obrirà un dia a la setmana per a realitzar tràmits administratius.


La instal·lació, una construcció quasi íntegrament prefabricada amb muntatge in situ, està formada per contenidors marítims, la qual cosa contribueix al reciclatge de materials i redueix l’impacte mediambiental en la producció de materials d’obra. A més, en l’actuació s’ha tingut en compte, entre altres objectius, que tinga la menor repercussió possible en l’entorn (habitatges confrontants i naturalesa) i que l’edifici estiga perfectament integrat en el paisatge.


En una visita realitzada recentment, l’alcalde, Antonio Ropero, va poder comprovar el punt en el qual es troben actualment els treballs i va expressar el seu desig que “prompte, els veïns i les veïnes de Pedralvilla puguen gaudir d’aquest edifici tan desitjat”. Segons va assegurar el primer edil, el Centre Social “serà un element essencial a la urbanització, ja que contribuirà a ampliar la seua oferta d’actes, activitats i serveis i, en conseqüència, a millorar la seua qualitat de vida”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà