Avancen els preparatius del segon Encontre Empresarial d’Olocau

El 22 d’abril a les 10 hores en Mas del Capellà

L’Espai Co-Working d’Olocau va acollir la tercera reunió entre l’Ajuntament del municipi i ACEO (Associació de Comerços i Empreses d’Olocau) per a preparar el 2n Encontre Empresarial d’Olocau, que tindrà lloc el 22 d’abril, a les 10:00 hores, en Mas del Capellà.

En ella, es va abordar el punt en el qual es troba actualment l’organització de l’esdeveniment i es va avançar en aspectes com la planificació, la logística i el procés d’inscripcions. A més, es va parlar sobre el contingut de les ponències que s’hi realitzaran, a càrrec de José Luis Muñoz (Senior Advisor en Innovació, Estratègia i Transformació de Next Generation EU–IVEI) i Julia Sanchís (Tècnica de captació de Fons Europeus de l’Ajuntament d’Olocau).

Entre els assistents, va estar l’alcalde, Antonio Ropero, qui, una vegada finalitzada la reunió, va voler transmetre la seua “satisfacció i il·lusió” per la situació en la qual es troba la preparació de l’Encontre Empresarial. A més, va expressar el “ferm compromís” de la Corporació Municipal i d’ACEO per “aconseguir que aquest esdeveniment tan esperat genere un gran impacte positiu tant a nivell local com a nivell comarcal”.

Aquells empresaris i autònoms que desitgen assistir-hi que poden realitzar les seues inscripcions fins al dia 11 d’abril mitjançant el següent enllaç (https://bit.ly/42ATGDG). Per a més informació, es pot contactar amb l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local d’Olocau, María José Rel, cridant al número de telèfon 610 144 282 o escrivint un correu electrònic a l’adreça aedl@olocau.es amb l’assumpte “II Encontre Empresarial”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà