Olocau acull la primera Ruta Universal de Muntanya

Es tracta d’una activitat pionera de 6 quilòmetres

El pròxim dissabte 27 de maig tindrà lloc a Olocau una iniciativa que combinarà naturalesa, accessibilitat i inclusió. La Ruta Universal de Muntanya naix amb la intenció de convertir-se en una nova manera de gaudir de les sendes que recorren la Serra Calderona sense barreres. 

La proposta, subvencionada per l’Ajuntament, ha sigut impulsada per Hamu Mroue, veí del municipi, a través de la seua empresa Turismo Adaptado V3 i permetrà que un grup format per persones amb mobilitat reduïda i persones amb discapacitat visual, auditiva o intel·lectual puga gaudird’una ruta en la qual es potenciarà el pla sensorial a través dels aromes.

Per a dur a terme el recorregut, de 6 quilòmetres aproximadament, s’oferiran places adaptades a les seues necessitats. 

Es tracta d’una activitat pionera, mai abans realitzada a Espanya, i que és gratuïta, ja que s’emmarca en el projecte de turisme inclusiu que Turismo Adaptado V3 desenvolupa a Olocau mitjançant un contracte amb el Consistori. 

Segons ha afirmat, l’alcalde Antonio Ropero, poder albergar la primera Ruta Universal de Muntanya suposa “fer un gran pasdins de la nostra oferta de rutes accessibles”. A més, ha destacat el seu «caràcter innovador” i ha agraït a Hamu Mroue l’organització d’aquest esdeveniment en el municipi.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà