RibaJove tanca amb més de 1.500 participants

El festival els ha permés gaudir de música, jocs i tallers de Nadal

El festival RibaJove organitzat per l’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha reunit el passat cap de setmana més de 1.500 joves del municipi i d’altres localitats del Camp de Túria per fruir de tot un seguit d’activitats on des dels més joves fins els adolescents han pogut descobrir una edició més el sabor més autèntic de les festes dins del programa “Un Nadal màgic”.   

En l’edició d’enguany ha estat important la participació de l’especialista en discòbol Michael Ramos, participant del programa televisiu “Tu sí que vales” que ha fet una demostració de les seues qualitats en el maneig dels discs i altres estris de feina. Amb un públic jove i adult embadalit per les accions acrobàtiques de Ramos amb els seus braços hi ha hagut l’oportunitat per aprofundir en una disciplina que aglutina preparació i concentració. 

Els tallers de pinta-cares, la ludoteca, la bola del Nadal o la recreació de la Ciutat Igualitària han completat una sèrie d’activitats per als més menuts de Riba-roja de Túria que han pogut gaudir, a més, amb altres ofertes educatives i culturals com els contes de Nadal representats per els donyets, Olaf, Mickey o la Patrulla Canina i els espectacles amb titelles gegants.   

El pavelló municipal d’esports va acollir també l’actuació del mag Manu Alabau, qui ha posat la cirereta al pastís amb un espectacle d’’il·lusionisme còmic on els més menuts poden descobrir la màgia de forma divertida i amena.

L’alcalde de Riba-roja, Robert Raga, ha remarcat “l’alt índex de participació que desperta en cada edició el RibaJove amb la seua varietat i diversificació d’activitats al Nadal, on els joves tenen molt de temps lliure i d’esta manera poden gaudir del seu espai amb altres actuacions que es caracteritzen pel seu caràcter temporal”.  

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà