La Banda Unió Musical de Riba-roja del Túria es prepara pel concert de Santa Cecília 2012

El próxim dissabte, 24 de novembre, la Banda Unió Musical de Riba-roja de Túria celebrarà el concert de Santa Cecilia 2012, baix la batuta del mestre José Pascual Arnau Paredes. Abans, es presentaran les 11 noves incorporacions a la banda simfònica i les clavarieses de Santa Cecilia també hi participaran.

José García

Després  d’una setmana amb activitats lúdiques i culturals entorn de la música, el próxim dia 24 de noviembre es celebrarà el concert en honor a Santa Cecília, la patrona del músics. Segons expliquen fons de l’organització, a eixe dia “es veurà tant l’esforç de les Clavarieses de Santa Cecilia (amb Pilar Planells i Marian Casades al capdavant), com el creixement constant d’una Societat Musical que vorà passar com 11nous músics passen a formar part de la seua Banda Simfònica”.

Al concert, la banda interpretarà dos pasdobles del mestre Pablo Sánchez Torrella; el preludi de ‘La Torre del Oro’, de Gerónimo Giménez; i la ‘Candide Suite’, de Leonard Bernstein, en els seus cinc moviments. El programa s’obrirà en la primera part amb l’estrena de dos transcripcions dels Koncertstuck N.1 i N.2, de Felix Mendelsshon, per a clarinet en Sib i Corno di Baseto, fets pel professor Javier Inglès, qui serà el solista d’este concert junt a la música local María Raga (clarinet sib).

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà