L’Harmonia i Riu Túria guanyen els premis al ninot indultat en l’edició 2013 de les Falles

El Camp de Túria
Les falleres majors de Riba-roja de Túria, Bárbara Luján i Elizabeth Rocafull, es varen encarregar de presidir l’acte que va servir per determinar la procedència dels ninots indultats en l’edició 2013 de les Falles. El primer premi entre les falles grans el va guanyar la Falla l’Harmonia, mentre que entre les falles infantils guanyà la Falla El Túria.

José García

Els representants de les sis comissions falleres varen acompanyar a les falleres majors de Riba-roja de Túria (Bárbara Luján Tomás i Elizabeth Rocafull Arnau, ambdues representants de la comissió fallera El Túria) i a les autoritats locals el passat diumenge, 24 de febrer, en l’acte que va servir per a donar a conéixer les millors figures de les Falles 2013: és a dir, les que escaparan de les flames.

En primer lloc, es va fer lliurament dels premis dels esbossos escolars. A continuació, el secretari de la Junta Local Fallera, José Iranzo, va ser l’encarregat de nomenar  les dues falles guanyadores. En la categoria de falla gran, la comissió l’Harmonia va guanyar amb la seua representació del pintor i escultor alzireny Joan Ripollés. El ninot infantil indultat va ser per a la representació de la falla El Túria, amb la seua temàtica ‘Les falles a Àfrica’.

El president de la Junta Local Fallera i regidor de Falles en el consistori riba-rojer, Paco Ferriols, va felicitar a tots els artistes fallers i  les diferents comissions per la seua il·lusió i la seua emoció a l’hora de viure les falles. De vesprada es va viure la crida, en què les falleres de Riba-roja varen procedir a dirigir-se als membres de totes les comissions des de la  balconada de l’Ajuntament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà