Una campanya de recollida d’aliments dóna menjar a 86 famílies del municipi

15-M de Riba-roja de Túria


L’associació 15M de Riba-roja de Túria, en col·laboració amb diversos establiments com carnisseries, ultramarins, farmàcies i supermercats, a més de l’AMPA de col·legis i instituts de la localitat, va abastir un total de 86 famílies amb dos tones de menjar, arreplegats durant una setmana.


Jesús Pérez

L’organització ha valorat el repartiment, celebrat aquest passat cap de setmana, com un èxit, gràcies a l’ajuda de la població, tant en la donació d’aliments com en la capacitat de col·laboració en el repartiment.

Amb aquesta iniciativa, segons explica l’associació a més de recolzar a les famílies, s’ ha volgut donar a conèixer la seua situació i denunciar que els poders públics no fan el suficient cas a aquest problemes.

Moltes de les famílies beneficiàries van participar en la donació d’eixos aliments a altres que estan també en la mateixa situació, pel que l’organització ha explicat que la campanya no va ser “merament presencial”. L’acte també va servir per fomentar la participació en l’associació ‘Riba-roja solidària’ que es pretén constituir a la població.

En aquest marc, l’associació ha donat xifres de com està afectant la situació econòmica a les famílies de la localitat, ja que s’ha assenyalat que 70 llars acudeixen mensualment al banc d’aliments, que 20 famílies han sigut ateses per la Plataforma d’Afectats per l’Hipoteca, que tres-centes són ateses per Serveis Socials i que més de 2.400 persones, segons el servei públic d’ocupació es troben sense feina a Riba-roja. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà