Repartiment de menjar entre les famílies necessitades del poble en dates de Nadal

Conservatori Professional de Riba-roja de Túria

 

El passat 15 de desembre, el de Túria i l’ONG Humana Fundación Pueblo para Pueblo van organitzar un concert benèfic per la recaptació de menjar. L’iniciativa va recollir grans quantitats. A més, l’ONG va aportar 1.300 euros en menjar no perible.

Jesús Pérez

Unes setmanes més tard, el Conservatori Professional i l’ONG s’han tornat a ajuntar. Esta vegada per repartir menjar entre les famílies més necessitades de Riba-roja, per ajudar-les en aquestes dates, on moltes famílies no tenen ni per menjar a causa de la crisi econòmica. El repartiment ha fet possible que qui es trobara en eixes situacions poguera rebre la seua ració corresponent.

 

Beatriz Córcoles, regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament va destacar que durant tot el 2013, s’ha atès a moltes famílies en qüestions com les prestacions bàsiques, informació, orientació i valoració i assessorament en temes d’inclusió social i tractament d’infància i família.

Humana Fundación Pueblo para Pueblo, és una ONG que mitjançant la recollida i reciclat de tèxtils usats contribueix a la formació, educació i capacitació de comunitats en els diversos continents. Riba-roja de Túria col·labora amb este projecte amb 13 punts al llarg de la població on es pot deixar la roba i calçat utilitzats, als que l’ONG s’encarrega de donar un segon ús, portant-la a terres d’Àfrica, Sudamèrica i Àsia.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà