UPyD sol·licita l’eliminació de les barreres arquitectòniques de la localitat

Arbres en mig de la vorera a Montealcedo

Unió Progrés i Democràcia de Riba-roja de Túria ha alertat de l’estat en el que es troben diversos carrers de la localitat. El mal estat de les vies de la població dificulta el normal desplaçament de les persones amb mobilitat reduïda o dels carrets de xiquets. La formació magenta exigeix la seua reparació i manteniment per complir la Llei d’Integració Social de Minusvàlids.

Jesús Pérez

Segons explica UPyD, les deficiències s’han detectat tant al casc urbà com a les urbanitzacions. Per això, el partit ha entregat a l’Ajuntament un informe amb les barreres arquitectòniques que presenta l’entorn urbà de Riba-roja, però el seu delegat a la zona, Fran Raga, considera que el consistori ha de ser qui elabore un informe complet que acabe amb la problemàtica a fi que es done a tots els ciutadans els drets que mereixen, independentment de la seua condició física.

Fran Raga ha indicat que algunes de les barreres arquitectòniques es concentren a la carretera de Vilamarxant, una de les vies d’accés a la localitat. Passos de peatons elevats i vorades sense rebaixar que la creuen. També ha assenyalat les deficiències que s’han trobat a l’urbanització Monte Alcedo. Ací els problemes es troben en passos sobreelevats, arbres en mig de les voreres, vorades impracticables i contenidors que dificulten a les persones amb mobilitat reduïda i els carrets de bebè. En el cas dels carrets, moltes vegades es veuen obligats a baixar de la vorera, el que posa en perill tant als vianants com als conductors.

Per això, a fi d’acabar amb aquestos perills, UPyD ha demanat al consistori riba-roger que destine una part dels pressupostos de 2014 per solucionar aquesta problemàtica.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà