Riba-roja ajorna RibaJove per l’augment de casos de covid

RibaJove

Les activitats estan dirigides a joves de 5 a 12 anys

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha ajornat “sine die” la celebració de RibaJove els dies 27, 28 i 29 de desembre a causa de l’augment de contagis i per la falta de vacunació de la població a la qual van dirigides les activitats, menors d’entre 5 i 12 anys d’edat.

L’augment de la incidència de coronavirus entre la població de Riba-roja de Túria al llarg de les últimes setmanes és una de les raons que han portat a l’ajornament del tradicional programa juvenil que té lloc cada any entre els dies de Nadal i Nit de cap d’any i que sol congregar a més de 2.500 persones.

El equip de govern ha pres la decisió d’ajornar aquesta celebració per un motiu de “responsabilitat” i “prevenció” davant l’increment dels contagis. A més, els joves als quals va dirigit el programa d’activitats encara no han rebut la corresponent pauta completa de vacunes.

L’Ajuntament no celebrarà aquestes jornades fins que no es reduïsca l’actual nivell de contagis i els paràmetres publicats per la conselleria de Sanitat recomanen la possible posada en marxa d’aquestes. A més, el govern municipal creu convenient que el públic potencial del RibaJove reba la corresponent vacuna.

El consistori havia habilitat el pavelló municipal d’esports com en les anteriors convocatòries, així com l’exterior del propi recinte per a evitar possibles contagis o la propagació del *Covid entre el públic assistent. A més, també s’havia habilitat el pati del col·legi públic Cervantes per a celebrar part de les activitats dissenyades.

Per a l’edició d’enguany s’havia habilitat una tirolina al pati del col·legi públic Cervantes, sales de videojocs, simuladors, ludoteques, una bola iglú o un tobogan de fórmula 1, entre altres.

L’alcalde Robert Raga ha assenyalat que l’ajornament és un acte “de responsabilitat que hem de prendre com a administració pública per a evitar nous contagis en un moment en el qual la incidència afecta a una àmplia part de la població, per això, esperem que es puga celebra el *RibaJove en el moment que les autoritats sanitàries recomanen la seua celebració; cal anteposar sempre l’interés general de tota la població”.  

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà