La Junta Central Fallera de Riba-roja de Túria fa oficial el calendari faller 2014

Imagen de las Falleras Mayores de Riba-roja 2014.

La Junta Central Fallera de Riba-roja de Túria ha donat a conèixer el programa en el que es desenvoluparan entre febrer i març, les Falles a la localitat. Començaran el pròxim 22 de febrer i s’allargarà fins el 19 de març, dia central de la festa fallera.    

Jesús Pérez

La festa començarà el proper dissabte amb la crida des de l’Ajuntament de la localitat, que serà a les 19 hores. En acabar la crida, les comissions falleres i la Junta Central realitzaran una ofrena en l’església.

Al dia següent, s’entregaran els premis d’esbossos i ninots a l’Auditori Municipal, que s’exposaran des del dilluns 24 al divendres 28 i es podran visitar eixos dies de 19 a 21 hores.
 
Ja al mes faller, el diumenge 2 de febrer, a les 11 hores, la Junta Central Fallera organitzarà un concurs de paelles junt al Centre d’Informació Juvenil (CIJ) de la localitat.

El dissabte 8 de març, a les 18:30 hores, es celebrarà la ‘Cavalcada del Ninot’, que eixirà des de la Casa de la Cultura.

El diumenge 16 de març, a les 18 hores s’iniciarà una cercavila des del CIJ fins l’Ajuntament, on es lliuraran els Premis de Falles de 2014.

El dimarts 18 de març, les comissions falleres de la localitat realitzaran l’ofrena floral a la Mare de Déu dels Desamparats a l’esplanada del CIJ a les 19 hores.

I el dimecres 19 de març, es realitzarà una missa a l’església parroquial a les 19 hores i després es farà una cercavila.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà