Robert Raga segueix al capdavant del PSPV de Riba-roja per unanimitat

Robert Raga, PSPV

El partit dona el seu suport a la gestió dels últims quatre anys

Aquest diumenge 10 d’abril el PSPV-PSOE de Riba-roja de Túria ha celebrat una assemblea extraordinària per a triar els seus òrgans locals en els quals l’actual secretari general i alcalde del municipi, Robert Raga, ha tornat a ser triat per unanimitat.

L’assemblea ha secundat amb el cent per cent dels vots positius la gestió realitzada durant els quatre últims anys, de la qual Raga ha destacat “l’esforç per a fer front a la pandèmia en la qual hem perdut molt però hem lluitat sense descans i amb molta valentia” en al·lusió a totes les accions destinades a previndre la covid i la crisi econòmica que el seu govern ha desplegat.

Així, en la trobada s’ha aprovat la nova executiva proposada de la qual destaca l’àrea d’acció i polítiques econòmiques que sale reforçada amb les secretaries d’ocupació, de comerç i de de autònoms i emprenedors. També ressalta la incorporació de l’àrea d’igualtat, la de l’àrea de territori i l àrea de sostenibilitat, medi ambient i agricultura.

Una aposta “alineada sobre els desafiaments actuals i d’acord amb la realitat diària” ha explicat Raga qui ha explicat per exemple que la secretaria de territori respon “al nostre compromís de treball dirigit a les urbanitzacions i al nucli urbà sense deixar de costat cap part del territori com si ocorria amb altres governs”. Així, el secretari general ha subratllat la nova secretaria de polítiques europees en un moment en el qual “la nostra mirada està posada fora del nostre país i en les conseqüències que té l’escenari internacional sobre el local”.

L’executiva s’ha renovat també a través de la incorporació de nous talents “joves” en diferents àrees, per a aportar “una mirada actual i fresca” i amb la consolidació de l’experiència i dels coneixements dels més majors de l’agrupació “que representen un valor poderós”.


Durant la trobada, en el qual els presents han realitzat un sentit homenatge al desaparegut president de l’agrupació, José Hervás – mort per covid- Raga ha volgut recordar als presents que “som ací per a millorar la vida de la gent sense esperar res a canvi” i ha subratllat els projectes del nou centre d’atenció primària o la futura residència de la qual podran gaudir els veïns del municipi “ràpid”, així com els projectes de ciutat esportives i d’inversió en centres educatius i infraestructures.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.