Aquests són els millors aparadors nadalencs de Riba-roja

concurso navidad Riba-roja

24 comerços han participat en el primer concurs

L’Ajuntament de Riba-roja, en col·laboració amb l’Agrupació de Comerciants i Profesionals de Serveis de Riba-roja de Túria (AGRUPA), ha celebrat la primera edició del Concurs de’Escaparatísmo i Ambientació Interior del Comerç Local amb motiu de la celebració del Nadal 2022. Un total de 24 comerços i hostaleria de Riba-roja s’han adherit al concurs, 17 d’ells han optat al millor aparador i set a millor ambientació interior.

L’alcalde Robert Raga i el regidor de Comerç José Luís Ramos, acompanyats per la representant de AGRUPA, Nuria Tomás han fet lliurament dels premis i distintius als titulars dels comerços guanyadors.

En la modalitat de millor aparador s’han premiat els tres primers amb vals per a canviar en comerços locals. El primer premi, dotat amb 300 euros, ha sigut per a Iván Oliver fotografía i vídeo. El segon lloc l’ha aconseguit Herbes Alicia i ha rebut 200 euros i el tercer ha sigut per a Asun Oliver Ópticas que ha rebut 100 euros.

El premi a millor ambientació interior, dotat amb 200 euros, ha sigut per a La Pelu , perruqueria Tadeo March.

Des del consistori destaquen l’alt nivell de les propostes, amb uns resultats de les puntuacions molt renyits que s’han regit pels criteris d’ambientació nadalenca, exposició del producte, originalitat i creativitat, reciclatge i reutilització dels materials, decoració interior de l’establiment i utilització de productes propis.

A tots els establiments se’ls ha entregat una moqueta roja per a engalanar les seues portes principals i accessos des de les voreres, que juntament amb el treball de decoració de cada negoci ha ajudat a una millor ambientació comercial de Riba-roja en aquestes dates nadalenques.

“Aquesta campanya s’ha dut a terme amb la finalitat de reconéixer l’esforç dels comerciants i hostalers, i amb l’objectiu d’incentivar el comerç local del nostre municipi. Comptem amb una amplia xarxa d’establiments que ofereixen qualitat i varietat, ja no sols en aquestes dates sinó, durant tot l’any”, apunta el regidor de Comerç , José Luís Ramos.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà