Riba-roja concedeix 13 ajudes per a la compra de bicis elèctriques per valor de 1.913 euros

riba-roja Bicis

Les compres estàn compreses entre gener i octubre de 2022

L’Ajuntament de Riba-roja ha fet pública la concessió de les subvencions i ajudes destinades a la compra de bicicletes elèctriques, urbanes i els kits de conversió corresponents entre l’1 de gener i el 31 d’octubre de 2022 per un valor de 1.913 euros. En total, el consistori ha concedit les citades ajudes a 13 beneficiaris.

L’objectiu d’aquestes ajudes passa per fomentar els mitjans de transports que ajuden a la reducció de les emissions de diòxid de carboni i, per tant, en la millora de la salut de la població local al mateix temps que s’estimula i impulsa l’exercici actiu entre les persones, a més dels beneficis que s’estenen a altres àmbits com la millora en els nivells de trànsit urbà i la mobilitat individual sobre el mateix terme municipal.

La concessió d’aquestes ajudes s’ha realitzat d’acord amb les bases reguladores aprovades mitjançant el règim de concurrència competitiva en la qual els aspirants havien de complir una sèrie de requisits.

L’Ajuntament ha concedit 13 ajudes econòmiques amb un màxim de 250 euros a cadascuna de les peticions beneficiàries en funció dels requisits que s’han complit.

L’import de les subvencions econòmiques s’ha dividit en funció de cadascuna de les modalitats existents en les bases reguladores. D’una banda, se subvencionarà el 25% del cost per la compra de kits de conversió de bicicletes urbans en elèctriques, de manera que no poden superar en cap cas l’ajuda concedida de 150 euros, és a dir, sobre aquelles bicicletes amb un cost igual o superior als 600 euros.

Finalment, un altre 25% del cost total per la compra de bicicletes convencionals amb un màxim de 150 euros per aquelles bicicletes el preu de les quals siga igual o superior als 600 euros, mentre que un altre 25% correspondrà al cost de la compra de bicicletes elèctriques, i no poden superar en cap cas una ajuda de 250 euros en total, en el cas d’aquells exemplars el preu dels quals siga igual o superior als 1.000 euros en total.

L’alcalde Robert Raga ha afirmat que aquestes subvencions concedides “marquen el full de ruta traçat per aquest equip de govern en el seu ànim de continuar la promoció de les polítiques basades en la reducció de les emissions de diòxid de carboni a l’atmosfera i en el foment pro els mitjans de transport respectuosos amb el nostre medi ambient com a eix fonamental per a construir, entre tots, un entorn més saludable per a viure”.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.