Riba-roja felicita 11 alumnes pels seus expedients acadèmics

pleno ribarroja

El ple reconeix la labor dels alumnes amb un expedient d’excel·lència

El ple de l’Ajuntament de Riba-roja ha aprovat per unanimitat una felicitació als alumnes de primària, secundària i els cicles formatius dels graus superiors corresponents al curs acadèmic 2021-2022 en els diversos centres educatius de Riba-roja de Túria.

La iniciativa municipal pretén ser un reconeixement a l’esforç, dedicació i labor desenvolupades pels alumnes dels diversos cicles acadèmics a partir de les seues notes acadèmiques els resultats acadèmics de les quals s’han tingut en compte a l’hora d’obtindre els mateixos. D’aquesta manera, els resultats han sigut publicats pel DOGV per a tots aquells alumnes amb un expedient acadèmic d’excel·lència.

Des de la corporació municipal feliciten els premiats i els animen a continuar en la mateixa línia d’esforç i dedicació com el millor mitjà per a obtindre uns resultats òptims en la seua vida acadèmica i, per tant, en el seu futur laboral.

Els alumnes premiats són en l’Educació Primària: Marina Campos Sánchez del CEIP Camp de Túria; Javier Arrué Picazo i Diego González Ramón del CEIP Cervantes; Naia Manjón Alcocer del CEIP Eres Altes; Lara Ferrer Salazar del CEIP Mas d’Escoto; i, Amelia Gimeno Ordeig del Centre Asunción de Nuestra Señora de Riba-roja.

En Secundària ha resultat premiada Alejandra Gadea Gil de Asunción de Nuestra Senyora. En Cicles Formatius de Grau Superior Nuria Guzmán Guardiola, Mari Carmen Orts Arrebola, Raquel Montero Albiach i Raquel Guzmán Reyes.

L’alcalde Robert Raga ha subratllat “el reconeixement públic que la corporació realitza als alumnes amb el millor expedient acadèmic que certifiquen l’esforç, el treball i la dedicació que al llarg del passat curs han dut a terme, perquè només d’aquesta manera es poden aconseguir les metes i objectius que cadascun d’ells es proposa en la seua vida acadèmica i en la seua faceta laboral”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà