La Diputació licita l’última fase del projecte de desdoblament de la carretera entre Manises i Riba-roja

El pressupost supera els 12,5 milions d’euros i un període d’execució de 18 mesos

La Diputació de València ha publicat la licitació de les obres de l’última fase de les obres del projecte ‘Via parc del Túria. Manises–Riba-roja’, que consistix en el desdoblament del tram de la carretera CV-370 que transcorre entre Manises i Riba- Roja per millorar la capacitat de la via i la seua seguretat procedint a la duplicació de calçada i el control total d’accessos mitjançant vies de servei.

El termini de presentació d’ofertes per a executar la quarta fase de la Via Parc del Túria entre l’A-7 i Riba-roja, que té un termini d’execució de 18 mesos i un pressupost de12,5 milions d’euros, s’estén fins al pròxim 5 d’abril.

Els treballs de la quarta fase consistiran en la duplicació de la calçada amb control total d’accessos, segregant el trànsit veïnal i el de pas mitjançant vies de servei.

carretera dipu ribarroja

Per a l’accés a les urbanitzacions Montemayor, el Collado i la Presa, es preveu l’execució de dues glorietes unides mitjançant una nova estructura sota la qual discorrerà el tronc principal de la via.

El tram de la CV-370 comprés entre les poblacions de Manises i Riba-roja
registra 21.000 vehicles diaris i una alta d’accidentalitat.

El responsable de l’àrea d’Infraestructures i Carreteres de la Diputació de València, Rafa García, ha defensat que “es tracta d’una inversió fonamental per als veïns de Riba-roja, ja que amb esta obra finalitzem el desdoblament de la via, la qual cosa suposa una millora de la seguretat viària, una major mobilitat sostenible i l’accessibilitat dels veïns de les urbanitzacions. Complim així amb el nostre objectiu de millorar la nostra xarxa de carreteres i donar solució als problemes de mobilitat en coordinació amb els municipis i les seues reivindicacions”.

L’alcalde de Riba-roja ha destacat ‘és un dels projectes més importants que reduiran notablement la perillositat d’aquesta carretera per la qual circulen diàriament milers de vehicles i en l’es han registrat molts accidents en els últims anys. Ja aconseguim que s’executaren dues glorietes i ara finalment veurem completada aquesta solució’. Raga ha assegurat que la connectivitat dels veïns i veïnes és un compromís del govern, ‘apostem per una mobilitat segura i sostenible, prova d’això és el traçat de carrils cicle-vianants que connecten el nostre terme’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà