El Quint de Riba-roja, segon premi de La Memòria en l’Educació

La Diputació premia els millors projectes de presentats per centres educatius

La delegació de Memòria Històrica de la Diputació de València ha entregat els Premis La Memòria en l’Educació, una iniciativa de la institució provincial que reconeix els millors treballs sobre memòria històrica presentats per centres educatius de la província de València.

El primer premili ha correspost a l’IES número 1 de Requena, pel seu treball titulat Proyecto de Memoria Histórica y Democrática; mentre que el segon lloc l’ocupa l’IES Quint de Riba-roja de Túria, amb el seu treball La Memòria Democràtica i Postveritat; i el tercer lloc li ha correspost al Col·legi Sagrado Corazón de Quart de Poblet per Coeducar en la Memoria.

L’acte d’entrega va tindre lloc en el Paraninfo de la Universitat de València, i va estar presidi tpel diputat Ramiro Rivera i la vicerectora de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació de la Universitat de València Ángeles Solanes.

La Memòria en l’Educació

Des de l’any 2020 la delegació de MemòriaHistòrica de la Diputació de València concedix, dins del seu programa ‘La memòria a l’escola’, elspremis a programes i activitats educatives en l’àmbit de la MemòriaDemocràticadesenvolupats per Centres Educatius de Secundària de la província. 

Es preténaixí incentivar l’estudi i el treball de la comunitat educativa i elsseusprofessionals, a més de potenciar i donar suport a la posada en pràcticad’iniciatives que milloren i aprofundisquenelsconeixements de l’alumnat en estes matèries, aixícom donar a conéixerexperiències que puguen ser reutilitzades en altres centres. Elstreballsguanyadorsd’enguany es poden consultar en este enllaç.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà