Riba-roja felicita a Sonia Pereira pel bronze en el Mundial sub-21

sonia pereira

El ple estén el reconeixement al Metaesport sub-23 femení

El ple de l’Ajuntament de Riba-roja ha aprovat per unanimitat una declaració institucional en la qual felicita els assoliments aconseguits pels clubs i els esportistes de la localitat durant els últims mesos.

La proposta d’acord aprovada vol reconéixer als esportistes i clubs esportius que dins de la seua activitat i a base d’esforç i dedicació “aconsegueixen resultats en les diferents disciplines practicades”, segons subratlla la resolució plenària i, a més, afig que els assoliments individuals, tant en el vessant de la consecució de títols com en l’obtenció de grans objectius, tenen un component de satisfacció i orgull a nivell individual, reflex del treball, la dedicació i la constància dels esportistes.

La resolució posa en relleu el paper de Sonia Pereira, del Club Kihaku Sport Center de Riba-roja, que va aconseguir el 30 d’octubre la medalla de bronze en el campionat del món sub-21 en la modalitat de Kumite disputat en Konya (Turquia) en la categoria de -55.

La proposta estén el reconeixement al CD Metaesport de Riba-roja sub-23 femení per haver-se proclamat el 13 de novembre campió d’Espanya de cros de camp a través de clubs celebrat a Atapuerca.

La corporació municipal felicita tots dos “pels esforços desplegats i animar-los al fet que continuen dedicant treball i passió a les seues disciplines per a la consecució dels èxits” i, a més, emfatitzen en la mateixa proposta aprovada pel ple l’enorme importància dels premis. En la proposta s’especifica que “quan un esportista local aconsegueix un assoliment en forma de títol el nom de Riba-roja aconsegueix els nivells de promoció i reconeixement dels quals ens sentim orgullosos i partícips”.

L’alcalde Robert Raga ha afirmat que aquests reconeixements “són el fidel reflex del sentir del poble cap a les persones i els clubs que dediquen un temps important en el seu dia a dia per lluitar i esforçar-se en una modalitat esportiva determinada ja que no sols es tracta de practicar un esport, sinó que, a més, són ambaixadors del nostre propi poble per totes aquelles localitats o ciutats que visiten”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà