L’IES Sant Antoni acull els premis TecnOK de la Mancomunitat Camp de Túria

premios TecnOK

Paula Gómez-Senent ha obtingut el tercer premi

L’institut de Sant Antoni de Benaixeve va acollir ahir el lliurament de premis del concurs TecnOK, una activitat preventiva impulsada des de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) de la Mancomunitat Camp de Túria.
Aquest concurs de microrelats busca fomentar al mateix temps la creativitat i l’ús de la llengua escrita com a manera d’expressió i promoció de l’esperit crític, a més de la promoció del bon ús de les tecnologies.

Enguany, el tercer premi del primer nivell, d’entre els 17 municipis participants, ha sigut per a Paula Gómez-Senent, alumna de Segon de l’ESO de l’institut.
A l’acte van assistir la regidor de les àrees d’Educació i de Noves Tecnologies, Carla Sierra, la regidor d’Igualtat i Polítiques Inclusives, María Ángeles Irles, i l’alcalde, Enrique Santafosta, per a entregar el premi a l’alumna de l’IES Sant Antoni.

També van ser presents la presidenta de la Mancomunitat, Lola Celda, així com els membres de l’equip directiu del centre i l’alumnat de Segon de l’ESO per a agrair-los la seua participació, donar-los a conéixer aquest concurs i incentivar la seua participació en la pròxima edició.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà