Els Reis Mags repartiran regals a les cases dels xiquets de Sant Antoni de Benaixeve

Cartel Reyes Magos SAB 2022

Després de la suspensió de la Cavalcada

Amb motiu de la suspensió de la Cavalcada a Sant Antoni de Benaixeve, el consistori ha organitzat, al costat dels Reis Mags, un repartiment de regals casa per casa per a tots els xiquets del municipi. Es tracta d’una alternativa similar a la que ja es va fer l’any passat, encara que, en aquesta ocasió, no es dirà als timbres.

Els Reis Mags i la seua comitiva recorreran totes les zones i urbanitzacions de Sant Antoni anunciant la seua arribada amb música i sirenes, perquè els xiquets estiguen llestos a les portes de les seues cases per a rebre el seu regal. Encara que el més valuós serà la il·lusió dels més xicotets de la casa per veure a Ses Majestats.

Davant aquest esdeveniment, l’alcalde de la localitat, Enrique *Santafosta, demana “l’empatia dels pares i mares. És una empresa molt difícil i volem arribar a tots, per això, demanem la seua implicació i col·laboració” ha conclòs.
El repartiment començarà a partir de les 17 hores amb un recorregut que es donarà a conéixer en els pròxims dies. La comitiva no farà marxa enrere.

La Bústia Real dels Reis Mags es troba en la Plaça de l’Ajuntament, per a tots aquells que encara no hagen enviat la seua carta.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà