L'alquería blanca

Nova visita a les obres del CEIP núm.2 de Sant Antoni de Benaixeve

CEIP n2 Sant Antoni de Benaixeve

L’AMPA, juntament amb l’alcalde, la regidora d’Educació i la directora del centre van visitar les instal·lacions

Esta setmana va tindre lloc una nova visita a les obres del CEIP núm. 2 de Sant Antoni de Benaixeve per part del nou AMPA del centre, juntament amb l’alcalde, Enrique Santafosta, la regidora d’Educació, Carla Sierra i la directora del CEIP, Tania Xalmet.

El nou centre educatiu va generar una grata sorpresa en tots els assistents. Així doncs, tant la directora del CEIP com les membres de l’AMPA, que representa a les famílies del futur alumnat, van manifestar la seua satisfacció per totes les prestacions que ofereix el nou centre públic: múltiples eixides a l’exterior, entrades de llum natural, aules ben equipades i condicionades, ventilació per aire condicionat procedent de plaques solars, entre altres aspectes. Unes condicions que, tal com van coincidir tots, “són immillorables per a un col·legi i afavoriran, sens dubte, una educació de qualitat”.

Per part seua, l’alcalde va manifestar que “es tracta d’un projecte molt il·lusionant per a tots; és el projecte més important per al municipi i sens dubte repercutirà en la qualitat educativa i de vida dels xiquets i xiquetes de Sant Antoni de Benaixeve”.

Totes les parts es van mostrar il·lusionades i disposades a treballar conjuntament perquè el nou curs escolar, que comença el pròxim 12 de setembre, es desenvolupe de la millor manera possible.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.