Sant Antoni de Benaixeve adjudica la gestió per a la reobertura de la piscina

PISCINA MUNICIPAL SAB 2

L’empresa invertirà més de 500.000 euros

L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha adjudicat la gestió de la piscina municipal a l’empresa Arquistade S.L. durant els pròxims 20 anys.

L’acte de la signatura del contracte de concessió de la piscina ha tingut lloc hui en el consistori entre l’alcalde Enrique Santafosta i els representants de l’empresa que s’encarregarà de gestionar les instal·lacions i el servei de la piscina municipal, després del procediment de licitació iniciat al maig.

El contracte implicarà l’execució d’obres de reforma, condicionament i l’explotació de les instal·lacions amb una inversió de més de 500.000 euros destinats, a més, a la creació de noves sales i cafeteria en el recinte.

La intenció de l’empresa és que la piscina i la resta de serveis esportius entren en funcionament en el primer trimestre de 2023. La signatura de hui marca l’inici perquè comencen les obres de reparació.

Segons Santafosta “estem convençuts que la nova gestió prestarà un servei de qualitat a un preu molt competitiu per a la població de Sant Antoni”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà