Un detingut per robatoris en xalets de San Antoni de Benaixeve

detenido

Després de més d’un mes de robatoris en domicilis

Un agent de Policia Local de Sant Antoni de Benaixeve i un altre de Paterna van acorralar i detindre un individu a l’interior de la parcel·la d’un xalet en la zona de Colinas, on presumptament es disposava a robar, com a part d’una banda organitzada.

L’actuació directa es va dur a terme divendres passat per patrulles de Policia Local de Sant Antoni de Benaixeve, col·laborant de manera activa amb agents de Paterna i de l’Eliana.

Aquesta detenció es va produir després de més d’un mes de robatoris en interior de domicilis, una onada que està patint tota la comarca del Camp del Túria. Davant aquest repunt de casos, la Policia Local de Sant Antoni porta intensificant la seua vigilància, control i realització d’operatius; s’han estat i es continuaran controlant les principals entrades al municipi, on s’està reforçant amb patrulles camuflades en la zona d’influència, intensificant l’estudi de dades i càmeres de vigilància per a posar fre a aquesta mena de delictes.

Des de l’Ajuntament han destacat els mitjans disposats en matèria de seguretat; els operatius especials, el control per càmeres de vigilància i la coordinació que està exercint la Policia Local amb la resta de forces i cossos de seguretat.

La Policia Local ha agraït als veïns que “des del primer moment, han sigut la primera arma al nostre abast, observant, col·laborant i cridant davant qualsevol conducta sospitosa, sent ateses totes les crides per a recaptar informació que poguera facilitar-nos dades, en la millora dels dispositius realitzats” i la Policia Local de Paterna, l’Eliana, Riba-roja i la comissaria del Cos Nacional de Policia i la Guàrdia Civil i Policia Local de la Pobla de Vallbona que “estan molt sensibilitzats amb la problemàtica existent, i que davant la més mínima necessitat, posen a disposició els seus mitjans i agents perquè de manera coordinada puguem acabar amb la incidència en els nostres termes municipals”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà