L’AMPA del col·legi 8 d’abril exigeix una solució amb l’ombreig del pati

El consistori ja treballa a posar solució al problema i col·locarà una carpa provisional fins a la instal·lació final

L‘Associació de Mares i Pares del col·legi 8 d’abril de Sant Antoni de Benaixeve denuncien la falta d’ombreig al pati, ja que l’estructura es va trencar a causa de les fortes pluges que van esdevindre el mes d’octubre passat.


Segons l’AMPA, l’ajuntament del municipi ha retardat la posada en marxa d’una instal·lació d’una estructura similar, i al mateix temps aquesta associació exigeix la importància vital d’aquesta mena d’espais de cara als mesos que s’aproximen.


Per part seua, el consistori de Sant Antoni de Benaixeve ha realitzat un comunicat oficial explicant la situació d’aquesta armadura, mostrant el seu malestar amb l’empresa instal·ladora, després de no complir amb el seu compromís de restaurar-la.


Així mateix, l’alcalde de Sant Antoni de Benaixeve, Enrique Santafosta, ha confirmat per a infoturia.com que, “una altra empresa del mateix sector instal·larà una estructura similar durant les pròximes setmanes i que a partir de la setmana vinent es col·locarà una carpa provisional, amb les mateixes dimensions, fins a la instal·lació final”.


Des de l’ajuntament s’ha posat en mans dels seus serveis jurídiques, davant l’empresa inicial, amb tota la documentació pertinent perquè es prenguen les mesures legals oportunes davant aquesta situació.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà