Serra recupera el Cinema d’Hivern amb l’estrena de ‘Small Foot’

Abre de nuevo el cine de Invierno en Serra Camp de Túria con Small Foot

Les projeccions començaran diumenge 30

L’Ajuntament de Serra obrirà de nou al públic aquest Nadal el mític Cinema d’Hivern. Un espai dedicat a la projecció de pel·lícules tal i com va ser concebut en la seua creació en els anys 50 del segle passat. Les projeccions s’iniciaran el proper diumenge 30 de desembre amb l’estrena de ‘Small Foot’. Mentre què, divendres 4 de gener està programat ‘Súper López’, ambdues en dos sessions vespertines cada dia, a les 16.30 hores i 19.00 hores.


Són les dos cintes programades per la regidoria de Cultura per a tornar a fer cinema després de més de trenta anys d’absència d’activitat fílmica. D’esta manera, la sala que és tot un referent per als serrans de mitjana edat cap amunt tornarà a projectar dos creacions del sèptim art. El preu de l’entrada serà molt assequible, 3 € per butaca.


Amb esta iniciativa que pretén tindre continuïtat en el temps, l’Ajuntament fica en valor el Cinema d’Hivern, les instal·lacions del qual alberguen a la Unió Musical de Serra. L’antic edifici és propietat municipal després de què es comprara a l’església parroquial de la localitat. Posteriorment, ara fa deu anys, es va reformar totalment per l’arquitecte Manuel Portaceli. La sala té una capacitat per a 145 persones.


“Tornar a fer cinema en un lloc tan emblemàtic com este per a tots els serrans, era un projecte que volíem ficar en marxa des de l’Ajuntament de Serra” comenta l’alcaldessa, Alicia Tusón. “Continuem treballant per apropar la cultura al màxim número de persones” afegeix després que la localitat haja experimentat un increment considerable de l’activitat cultural per a totes les edats des què Tusón va assumir l’alcaldia en juliol de 2017.


La tradició vinculada al cinema en la localitat està molt arraigada des dels anys 50 del segle passat. Durant eixa dècada es va construir aquest edifici i posteriorment, el del Cinema d’Estiu. Tot això, gràcies al treball d’un poble que capitanejats pel capellà Vicente Aliaga Férriz va construir ambdós espais. Este últim encara contiuna projectant pel·lícules des de la seua creació de manera ininterrompuda. De fet és la sala d’estiu més antiga en funcionament de l’estat i penja el cartell de complet durant tots els estius.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà