‘Serra et beca’ convoca sis plaçes de pràctiques per a estudiants durant l’estiu

En administració i parcs i jardins

L’Ajuntament de Serra convocat el programa ‘Serra et beca’ amb sis beques de pràctiques formatives per a estudiants universitaris i de cicles formatius de mes i mig de duració estan centrades en les àrees d’administració i parcs i jardins.

El programa impulsat per la regidoria de Joventut té com a objectiu primordial la formació dels estudiants en l’àmbit local mitjançant l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits al llarg de la seua formació. Les pràctiques es realitzaran fins el 15 de setembre.

Les sol·licituds es poden presentar fins el 15 de juliol a través de la seu electrònica o de manera presencial a les oficines de l’Ajuntament de Serra amb cita prèvia. Les beques objecte de la convocatòria s’adjudicaran per concurrencia competitiva.

Les beques municipals agarren el testic del programa de la Diputació de València, la Dipu et beca. “Volem que els nostres jóvens puguen continuar fent pràctiques al Ajuntament de Serra, que continúen formant-se i que siguen retribuïts econòmicament pel seu treball” comenta la alcaldessa de Serra, Alicia Tusón. Poden consultar les bases a https://bit.ly/serraetbeca

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà