Serra repren les rutes turístiques gratuïtes

Rutes turístiques Serra

Es mantindran mesures higièniques i limitació d’aforament

L’Ajuntament de Serra ha tret un nou calendari de rutes turístiques gratuïtes dirigides tant a públic familiar com adult. A conseqüència de la crisi sanitària ocasionada per la covid 19, el calendari es va veure afectat i quatre rutes turístiques van haver de ser suspeses.

El calendari de rutes començarà este divendres amb la ruta teatralitzada En busca de l’Espasa perduda del Cid. Junt a esta, es realitzaran cinc rutes teatralitzades més fins a final d’any. La proposta singular d’aquest període serà Les escultures cobren vida, una ruta teatralitzada que recorre la Ruta de les Escultures que posa en valor el patrimoni monumental i cultural del municipi enclavat en el cor de la Serra Calderona.

A més, juntament amb l’oficina del Parc Natural de la Serra Calderona es realitzaran tres propostes més, una nocturna per a observar les ratapinyades en la cova Soterranya, una al castell al setembre i per a acabar l’any, una ruta per a commemorar el Dia de les Muntanyes.

Les rutes es realitzaran prenent totes les mesues de seguretat i limitació d’aforament a 30 persones degut a la covid19.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.