Serra destinarà 580.000 euros del pla d’inversions a la millora de carrers i creació d’instal·lacions esportives

Les inversions s’ajusten a les demanes del veïnat

L’Ajuntament de Serra destinarà els 579.364,27 euros d’ajuda del Plan d’Inversions de la Diputació de València al condicionament i millora de diferents carrers de la localitat, habilitar zones d’aparcament baix la Torre i a continuar amb la creació de les instal·lacions esportives i millora d’edificis municipals.

Part de la quantitat rebuda servirà per remodelar els carrers Pobleta, Barranquet,
Extramurs de Sant Roc i Sant Josep, inversions molt demandades pel veïnat. També es procedirà a la substitució del clavegueram en mal estat dels carrers Collaet, Mestra Consuelo Burgos i avinguda la Serrà. Seguint amb la línia de millora dels vials, també s’instal·laran noves luminàries solars al carrer Montealegre, La Pobleta i camí del Viscaí.

A més a més, també es procedirà a l’eliminació de barreres arquitectòniques als carrers València i Sagunt. També s’executarà el IV Plan d’Asfaltat de la urbanització Torre de Portaceli.

Durant este bieni 2020/2021, els diners de la Diputació de València serviran també per a acometre l’obra d’adequació de l’aparcament municipal baix la Torre, en unes parcel·les que els particulars han cedit a l’Ajuntament de Serra per a construir noves places d’aparcament tan necessàries al municipi. També es destinarà una part a la creació del Museu de l’Oli que s’ubicarà al carrer de la Pilota, a l’arxiu municipal, a la substitució de les finestres d’alguns edificis municipals i a la redacció del Plan de Mobilitat Sostenible.

Una quantitat important de les inversions aniran a parar a la fase III de remodelació del poliesportiu municipal amb la construcció de la pista polivalent, les pistes de padel i el training box y a la construcción d’un skate park a la urbanització Torre de Portaceli. “Compartim la línia de la Diputació de València de dotar als ajuntaments de cada vegada més autonomia per decidir en qué invertir els recursos” comenta la alcaldessa, Alicia Tusón, qui recalca que “estes inversions s’ajusten a les demanes del veïnat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà