Serra destinarà 580.000 euros a instal·lacions esportives, millora dels carrers i al patrimoni

Bielsa Serra Alicia Tusón

El vicepresident de la Diputació visita el municipi

Serra destinarà els 579.364,27 euros del Pla d’Inversions de la Diputació de València la creació de noves instal·lacions esportives, la millora d’alguns carrers de la població i a recuperar el patrimoni monumental. Així li ho ha traslladat l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón al vicepresident i diputat de Cooperació Municipal, Carlos Fernández Bielsa, que ha visitat este matí la localitat.

Acompanyat per part de l’equip de govern, el vicepresident de la Diputació de València ha fet un recorregut per alguns carrers de la població que es remodelaran gràcies al pla d’inversions. També ha visitat la Torre del Senyor i el poliesportiu municipal Hector Catalá.

Una quantitat important de les inversions anirà destinada a la tercera fase de remodelació del poliesportiu amb la construcció de la pista polivalent, les pistes de pàdel i el training box. A la urbanització Torre de Portaceli es construirà un skate park. En total, 277.000 euros van a parar a la millora de les infraestructures esportives.

Les inversions del pla serviran també per condicionar diferents carrers de la població com La Pobleta, Barranquet, Sant Josep i extramurs de Sant Roc i es continuarà amb el IV pla d’asfaltat de la UTP. A més a més, es va a procedir a la substitució del clavegueram en mal estat de l’avinguda la Serrà, Collaet i Mestra Consuelo Burgos i l’eliminació de barreres arquitectòniques al carrer València i Sagunt. També s’instal·laran noves lluminàries solars als carrers la Pobleta, camí del Biscaí i Montalegre.

La Torre del senyor també rebrà 50.000 euros més d’inversió per continuar amb la seua rehabilitació i recuperació. I es destinaran 35.000 euros a la millora de la Casa Consistorial i al canvi de finestres per altres més eficients des del punt de vista energètic.

Les obres dins el pla inversions 2020-2021 es podran executar fins el 30 juny de 2022.

L’alcaldessa ha agraït al diputat l’esforç i ajuda que els municipis estan rebent “d’este Ajuntament gran que és la Diputació de València. Unes ajudes que es sumen als 130.000 euros del pla de cooperació municipal que facilita la nostra autonomia com a entitat”

Per part seua, el vicepresident ha destacat la utilitat de la Diputació de València “per a ajudar als municipis, per millorar els pobles i ciutats”. En eixe sentit, ha remarcat que Serra “ha fet un treball extraordinari de la mà de la Diputació”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà