Detingut un jove després d’atropellar a propòsit a un altre a Serra

guardia civil

Les primeres investigacions indiquen que aquests dos homes es van citar per a resoldre les seues diferències

Agents de la Guàrdia Civil han detingut a un home de 21 anys després d’atropellar intencionadament amb un cotxe a un vianant, de la mateixa edat, al carrer Sagunt de la localitat valenciana de Serra.

Segons la Guàrdia Civil, els fets van ocórrer aquest diumenge arran d’una disputa entre dos homes, pel que sembla per l’assetjament i amenaces d’un d’ells a la núvia de l’altre, que al seu torn havia sigut parella d’aquesta.

Les primeres investigacions indiquen que aquests dos homes es van citar per a resoldre les seues diferències en la localitat de Serra.

Quan l’actual nuvi de la jove anava circulant amb el seu vehicle pel nucli urbà de Serra, va veure a l’altre home i va decidir atropellar-lo; res més succeir l’accident, la Policia Local va acudir al lloc de l’atropellament per a assistir a la víctima.

Pocs minuts després, agents de la Guàrdia Civil de Bétera es van personar en el lloc dels fets, van localitzar al conductor del cotxe i van procedir a la seua detenció per un delicte d’homicidi dolós en grau de temptativa i contra la seguretat del trànsit.

Els serveis mèdics van realitzar al jove diverses tècniques d’estabilització i posteriorment va ser traslladat en ambulància a l’hospital La Fe de València perquè presentava un politraumatisme.

Les diligències seran entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Llíria.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.