El poliesportiu Serra obri pistes de pàdel, bàsquet i una zona d’entrenament al aire lliure

Poliesportiu Serra

Les obres de la tercera fase de remodelació han comptat amb 232.536 euros

El poliesportiu municipal Héctor Catalá de Serra ha obert dos noves pistes de pàdel, una pista de bàsquet i altres esports i una zona d’entrenament a l’aire lliure incloses en la tercera fase de remodelació del centre d’esports .

“Ampliem l’oferta esportiva del nostre poble amb aquestes noves pistes de pàdel, bàsquet i zona d’entrenament que han estat molt demandades per veïnes i veïns després que l’any passat inauguràrem el camp de futbol 8 de gespa artificial” comenta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón.

Les obres d’aquesta tercera fase de remodelació del poliesportiu han comptat amb un pressupost de 232.536 euros que estan incloses al Pla d’Inversions de la Diputació De València per al municipi de Serra. Per al nou pla d’inversions el consistori preveu acabar la remodelació integral del poliesportiu amb la construcció d’un “skate park” i rocòdrom així com escometre les obres d’urbanització de tot el recinte.

La remodelació del Poliesportiu Municipal Héctor Catalá es va decidir a través d’un procés de participació ciutadana en què el veïnat va decidir que volia un poliesportiu multifuncional on es pogueren practicar diferents esports. En paraules de l’alcaldessa “és una prioritat continuar millorant el benestar del nostre veïnat i complint les nostres promeses amb la ciutadania.”

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà