25N: Serra se adherirá a la xarxa de municipis protegits contra la violència de gènere

torre ermita serra

Les torres de l’Ermita i del Senyor s’il·luminen de morat

Serra es disposa a donar visibilitat al 25N sota el lema “Les coses no es canvien soles, les violències masclistes tampoc”. Una commemoració que per primera vegada es realitza de manera mancomunada al costat de 8 municipis més de la zona bàsica de serveis socials de la Mancomunitat Camp de Túria.

A més l’ajuntament està treballant per adherir-se a la xarxa de municipis protegits contra la violència de gènere i pretén que el pròxim ple que se celebre aprove l’adhesió.

Durant aquests dies es realitzaran diferents activitats encaminades a la conscienciació i visibilització de la violència contra les dones com una de les xacres més importants de les societats actuals.

Les torres de l’Ermita i del Senyor i el cartell de Serra en la plaça de la S.M. La Primitiva estan il·luminades de morat en contra de la violència contra les dones. A més estan previstos tallers per a joves i adolescents i el seu entorn familiar sobre l’ús segur d’internet i les xarxes socials per a la prevenció del ciber assetjament, la privacitat i la violència de gènere digital i un escape room en el col·legi Sant Josep.

“La conscienciació és molt important en totes les edats i durant tot l’any. Cal estar permanentment visibilitzant aquesta xacra social” manifesta l’alcaldessa, Alicia Tusón. En la mateixa línia de formar i sensibilitzar es realitzarà un taller de prevenció en persones adultes i durant les festes nadalenques es repartiran gots reutilitzables amb el lema “Per unes festes sense agressions sexistes. No és no.”

Els actes pel 25N es tancaran el divendres amb un minut de silenci a la porta de l’Ajuntament amb la lectura d’un manifest i el repartiment de polseres habitades amb el lema ‘ni+ni–som=iguals’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà