La urbanització Torre de Portaceli estrena skate park

skate serra

La pista per a patins té 260 metres quadrats

El veïnat de la urbanització Torre de Portaceli disfruta des del passat 30 de desembre del nou skate park que l’Ajuntament de Serra ha instal·lat a este nucli residencial.

La pista per a patins té una superfície de 260 metres quadrats i està situat al carrer Madrid , en el parc del Palmeral i al costat de la zona esportiva del Street workout i el parc caní. Segons l’alcaldessa, Alicia Tusón “és una inversió més de l’Ajuntament de Serra que completant aquesta zona de serveis i que inclourà més inversió enguany amb la remodelació integral del parc del carrer Madrid.”

La intervenció ha consistit en la construcció d’una solera pavimentada de formigó armat, la instal·lació d’elements propis d’aquesta activitat prefabricats, la pintura de tot l’espai, la il·luminació i la instal·lació d’una tanca metàl·lica. Les obres han estat finançades a càrrec del Pla d’Inversions de la Diputació de València 20-21.

L’Ajuntament també iniciarà enguany les obres de remodelació integral del parc del carrer Madrid i que inclourà una nova zona d’oci per les persones més menudes de la casa amb la construcció d’un parc infantil. Una inversió de 125.000 euros que es finança a càrrec del Pla d’Inversions 2022-2023 de la Diputació de València. Un parc, el disseny del qual vol respondre a cinc punts importants: inclusió, accessibilitat, seguretat, entorn i relacions socials.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà