València referència d’animació i videojocs amb el Weird Market

Weird Market

L’esdeveniment tindrà lloc a València del 27 de setembre al 2 d’octubre d’enguany

El Pati del Palau dels Boïl de la Scala de la Diputació de València ha acollit hui dijous la presentació de la 14a edició del Weird Market,l’esdeveniment de referència en animació, videojocs i new media, que tindrà lloc a València del 27 de setembre al 2 d’octubre d’enguany. Es tracta del mercat professional més important del sector a España i un dels més importants a nivell europeu, la qual cosa posiciona la ciutat com una de les principals capitals europees en l’àmbit de la innovació i el desenvolupament digital.

Segons José Luis Farias, director de l’esdeveniment, la cita confirma el seu nou emplaçament com un pas més en el seu desenvolupament i acostament al sector. “Esta nova llar suposa un impuls tant per a l’esdeveniment com per al propi sector de l’animació, els videojocs i els new media, que són la nostra raó de ser”, ha declarat durant la presentació.

Així mateix, el vicepresident de la Diputació de València, Carlos Fernández Bielsa, ha manifestat que “amb la celebració d’este esdeveniment fomentarem tot el sector de base tecnològica a la nostra província, especialment en l’àmbit de la creació digital, la producció i l’animació audiovisual”.

“Sabeu bé que ací comptem amb els millors: els productors valencians han constituït empreses que estan transformant el model socioeconòmic de la Comunitat Valenciana, empreses que estan guanyant-se el lideratge en el sector amb esforç, amb més competitivitat que mai”, ha defensat Fernández Bielsa.

D’altra banda, la regidora de l’Àrea de Desenvolupament Innovador de l’Ajuntament de València, Pilar Bernabé, ha destacat que “València reunirà els i les professionals de les indústries culturals i creatives en l’espai de networking més important de l’any per al sector. La ciutat està avançant dins del marc de les tendències tecnològiques i digitals i vol convertir-se en pol d’atracció de la producció audiovisual.

En la mateixa línia, el director general de l’Institut Valencià de Cultura de la Generalitat, Abel Guarinos, ha subratllat que “amb el nostre suport al Weird Market volem que els professionals valencians de l’animació audiovisual i del videojoc puguen distribuir, exhibir i donar a conéixer les seues produccions, així com establir acords de finançament i de coproducció”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà